Verkkopalvelun käyttöehdot

Tämän verkkopalvelun tarjoaa Hanoin Makuja Oy (y-tunnus 2945920-2), joka toimii tässä yhteydessä aputoiminimellä Yhdistysneuvoja Antti-Juhani Kaijanaho. Tarkemmat yhteystiedot löytyvät toiselta sivulta.

Verkkopalvelun käyttöön tarvitaan tietokone tai muu päätelaite, jolla on toimiva Internet-yhteys. Palvelu on tarkoitettu toimimaan Google Chromen ja Mozilla Firefoxin ajantasaisilla versioilla sekä tietokoneella että mobiililaitteilla. Palvelu saattaa toimia myös muilla verkkoselausohjelmilla.

Verkkopalvelun käyttäjälle ei verkkopalvelun käytöstä seuraa muita oikeuksia kuin mitkä ovat välttämättömiä palvelun käyttämisessä tarkoituksensa mukaisesti tai joista on erikseen sovittu.

Tämä verkkopalvelu sisältää sekä yleisölle julkisia osia että rajoitetun pääsyn osia. Yleisölle julkisia osia ovat sivuston pääsivu osoitteessa https://yhdistysneuvoja.fi/ sekä sieltä ilman kirjautumista linkkejä seuraamalla saavutettavissa olevat saman verkkoalueen (domainin) alaiset sivut. Rajoitetun pääsyn osia ovat kaikki, joihin pääsy edellyttää käyttäjän tunnistautumista antamalla esimerkiksi sähköpostiosoitteen.

Sivuston yleisölle julkiset osat ovat pääsääntöisesti jokaisen käytettävissä ilman palvelutasolupausta. Palvelussa voidaan asettaa käyttörajoituksia esimerkiksi käyttäjä- tai IP-osoitekohtaisesti palveluntarjoajan harkinnan mukaisesti.

Rajoitetun pääsyn osiin on luvallista edetä vain sellaisen käyttäjän, jolle on myyty taikka muutoin myönnetty käyttöoikeus kyseiseen sivuston osaan taikka jolla on Hanoin Makuja Oy:n työ- tai toimeksiantotehtävässä tarve päästä kyseiseen rajoitetun pääsyn osaan. Rajoitun pääsyn osiin annetaan palvelutasolupauksia vain osana kauppaehtoja taikka muuten kirjallisesti sovittuna.

Jos palvelun käyttäjältä pyydetään hänen omia henkilötietojaan, on väärien henkilötietojen antaminen kiellettyä. Mikäli käyttäjää on syytä epäillä henkikötietojen väärinkäytön vuoksi rikoksesta, asiasta tehdään pääsääntöisesti rikosilmoitus.

Palvelun tulevasta sisällöstä taikka saatavuudesta ei anneta muita lupauksia kuin mihin on yksittäisissä kauppa- ja palvelusopimuksissa erikseen sovittu.

Kukaan ei saa tahallisesti testata verkkopalvelun tietoturvaa ilman Hanoin Makuja Oy:n kirjallista lupaa tai toimeksiantoa taikka lakiin perustuvaa muuta oikeutta. Havaituista tietoturvapuutteista on ilmoitettava Hanoin Makuja Oy:lle viivyttelemättä. Hanoin Makuja Oy:lle on annettava kohtuullinen tilaisuus korjata tietoturvapuute ennen kuin asiasta kerrotaan sivullisille.

Verkkopalvelun tietosuojaseloste on saatavilla.

Verkkopalvelussa myynnissä olevilla palveluilla on omat kauppaehtonsa.